Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Napouštědlo na dřevo Lignofix 10l

Napouštědlo na dřevo Lignofix 10l
 

Napouštědlo na dřevo - biocidní přípravek Lignofix. Dlouhodobá prevence proti dřevokaznému hmyzu, plísním a houbám. Vynikající penetrace na dřevo, sjednocuje savost podkladu, zlepšuje přilnavost a trvanlivost nátěrového systému, chrání před povětrnostními vlivy a stárnutím, zvyšuje životnost dřeva v interiéru i exteriéru. Napouštědlo na dřevo Lignofix je přetíratelné lazurami, laky, emaily, rychle zasychá.

 
Doporučená cena bez DPH : 1 807,- Kč
Doporučená cena s DPH : 2 186,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 10.15 kg
 
 
 

Napouštědlo na dřevo Lignofix, prodlužuje životnost nátěrů, dlouhodobě chrání, balení 10l
 

•  Doporučujeme dopravu Toptrans nebo osobní odběr!
•  Nezasíláme na Slovensko!

 

Biocidní přípravek Napouštědlo Lignofix má dlouhodobý preventivní účinek proti dřevokaznému hmyzu, plísním, dřevokazným a dřevozbarvujícím houbám. Předně však sjednocuje savost podkladu, zlepšuje přilnavost a trvanlivost celého systému povrchového nátěru, čímž významně zvyšuje životnost dřevěných konstrukcí. Napouštědlo na dřevo Lignofix chrání před povětrnostními vlivy a stárnutím. Přípravek je vhodný k ochraně dřevěných prvků a konstrukcí v interiérech a v exteriérech bez přímého trvalého kontaktu se zemí (střešní konstrukce, krovy, ploty, podlahy, obložení balkonů a fasád, pergoly, zahradní nábytek, dveře apod.). Rychle zasychá.

Do nátěrového systému doporučujeme v kombinaci s lazurami Lignofix a Impranal. Napouštědlo na dřevo je také vhodné pro povrchové emaily Lignofix, Ecolor atd.

 



Spotřeba: 0,15 - 0,2 l/m2 ( 5-7 m2/l )

Balení 10 l ošetří: cca 60 m2 plochy při jednom nebo dvou nátěrech

Ředění: neředit, dodává se v aplikační konzistenci

Vzhled: bezbarvý

Způsob nanášení: Vyschlý povrch z přírodního dřeva je nutné zbavit nečistot (prach, piliny atd). Staré nátěry musí být zcela odstraněny. Na takto upravený povrch můžete štětcem nanášet přípravek Lignofix Napouštědlo, a to v 1-2 vrstvách. Před použitím promíchat. Pro dosažení účinné ochrany se požaduje nanesení 150-200ml impregnačního roztoku na 1m2. Interval nátěru mezi 1. a 2. vrstvou je 6-8 hodin. Napuštěný povrch dřeva nesmí být broušen. Pro trvalou ochranu je nutné, aby byl na ošetřený povrch následně aplikován krycí nátěr. Je možné použít vodou ředitelné nebo syntetické laky, lazury, emaily.

Skladovatelnost: 24 měsíců

Upozornění: Není určeno na dřevo přicházející do přímého kontaktu s potravinami, krmivy, pitnou vodou ani k ošetření dřeva určeného na výrobu dětského nábytku a hraček.

Dostupná balení: 0,75l, 5l, 10l

Typové označení biocidní ochrany dle ČSN 49 0600-1: FB, P, B, IP, 1, 2, 3, S.

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 

Přiložené soubory zboží:

file Bezpečnostní list  

file Prohlášení o shodě  

file Technický list  

 

 
  • 219 ,- Kč

    Napouštědlo na dřevo Lignofix 0,75l

    Napouštědlo na dřevo - biocidní přípravek. Dlouhodobá prevence proti dřevokaznému hmyzu, plísním a houbám. Vynikající penetrace na dřevo, sjednocuje savost podkladu, zlepšuje přilnavost a trvanlivost nátěrového systému, chrání před povětrnostními vlivy a stárnutím, zvyšuje životnost dřeva v interiéru i exteriéru. Napouštědlo na dřevo Lignofix je přetíratelné lazurami, laky, emaily, rychle zasychá.

  • Sleva 0% 
    1 665 ,- Kč

    Lak na dřevo Indulak pololesk - polomat 5 l

    Polyuretanový vodouředitelný lak na dřevo Indulak pololesk - polomat pro použití v interiéru i exteriéru. Lak na dřevo je velmi vhodný k nátěru podlah, parket, nábytku, dřevěného obložení, plotů, na okna, dveře, zahradní nábytek apod. Pro venkovní prostředí je ideální kombinace s lazurami Impranal.  Lak na dřevo Impranal chrání před okolními vlivy a stárnutím. Je otěruvzdorný, schválený pro dětské hračky.

  • 329 ,- Kč

    Olej na dřevo Lignofix Teak 0,75l

    Olej na dřevo - Lignofix Teak. Přírodní přípravek určen na nátěry všech dřevěných povrchů v exteriérech a interiérech. Olej na dřevo - Lignofix je vhodný na pergoly, ploty, zahradní dřevěný nábytek apod. Přípravek chrání dřevo před UV zářením, povětrnostními vlivy, zašpiněním a je voděodolný. Olej proniká hluboko do dřeva, je světlostálý, přetíratelný, zachovává přirozený vzhled a oživuje. Ochrana až 6 let!

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043