Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Sanatop Likvid HOBBY nátěr proti plísni v exteriéru 0,5l

Sanatop Likvid HOBBY nátěr proti plísni v exteriéru 0,5l
 

Sanatop Likvid HOBBY aplikační nátěr proti plísni, mechu, lišejníkům a řasám s likvidačním účinkem v exteriéru staveb. Ideální k odstranění plísní, mechu, lišejníku a řas na střeše, dlažbě nebo fasádě, ošetření kamene a jiných minerálních materiálů. Nátěr proti plísni nejnovějšího složení s intenzivním účinkem bez obsahu chloru a těžkých kovů. Nepoškozuje životní prostředí. Sanatop Likvid HOBBY ošetří z 1l cca 10m2 plochy.

 
Doporučená cena bez DPH : 128,82,- Kč
Doporučená cena s DPH : 155,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 0.70 kg
 
 
 

Sanatop Likvid HOBBY aplikační nátěr proti plísni, mechu na střeše a dlažbě, lišejníkům, řasám nazdi…

Sanatop Likvid nabízí profesionální ochranu proti organickým nečistotám bez použití chloru a těžkých kovů. Jedná se o likvidační nátěr určený do exteriéru.
Zničí více jak 99,99% kontaminace!

 

 

 

 


Sanatop Likvid HOBBY je kapalný aplikační nátěr proti plísni, vhodný také k odstranění mechu, lišejníku, řas anebo bakterií z minerálních stavebních i okrasných materiálů jako jsou omítky, beton, kámen atd. Nátěr se používá k likvidaci plísní na zdi, pro odstranění mechu na střeše - čištění střech, ošetření zámkové dlažby, náhrobků, zídek, soch a jiných prvků umístěných v exteriéru. Nepoškozuje životní prostředí. Nátěr proti plísni Sanatop Likvid HOBBY nebělí podklady!

Aplikační roztok – neředí se

Vydatnost: 1 l přípravku na cca 10m2 při 1 aplikaci

Doporučení: 1-2 aplikace dle expozice, zatížení a následných povrchových úprav
(ideální použití v rozmezí teplot +5 až +25°C)

Předpokládaná doba ochrany: cca 5 let (při dodržení výrobcem uvedeného postupu s použitím prevence)

 

Pracovní postup použití nátěru proti plísni a proti mechu

Neodstraňujte plísně, mech, lišejníky, řasy před aplikací Sanatopu Likvid HOBBY. Nátěr naneste rovnoměrně pomocí rozprašovače (případně štětcem anebo válečkem) na suchý povrch. Ošetřený materiál nechte důkladně nasát přípravkem a ponechejte 24 hodin působit. Následně můžete provézt mechanické odstranění biologických nečistot buď kartáčem namočeným v roztoku anebo vysokotlakým čističem. Aplikaci nátěru lze opakovat. V případě, že ošetřujete nezakryté plochy, není mechanické čištění bezpodmínečně nutné. Odstranění plísní, mechu, lišejníků, řas, které jsou již neaktivní a odumřelé proběhne samovolně, postupným odplavováním při dešti.

Na vyčištěný a suchý povrch můžete dále nanášet preventivní ochranu proti plísni Sanatop Prevent čímž dosáhnete prodloužení účinku. Lze použít i jiný typ nátěru například hydrofobní nátěr Repesil Aqua, Barbakan apod. Tímto postupem zajistíte maximální ochranu plochy před opakovaným výskytem plísní, mechů, lišejníků a řas, zejména při sanaci savého pórezního materiálu.


Obecná upozornění: Sanatop Likvid nemíchejte s jinými přípravky. Při kontaktu s lakovanými povrchy doporučujeme odzkoušet na malém skrytém místě. Před aplikací fasádní barvy nebo omítkoviny si ověřte, že nebude ovlivněna přídržnost k podkladu. Jako aplikační roztok nepoškozuje životní prostředí. Výrobce ani dodavatel neručí za škody vzniklé nesprávným použitím přípravku. Prostudujte si dostupnou dokumentaci výrobce a údaje na etiketě. (Přiložené soubory zboží viz níže)


Skladovatelnost: 24 měsíců

Dostupná balení: 0,5 l spray, 1 l spray, 5 l kanystr
 

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 
 

 
  • 115 ,- Kč

    Fungispray bezchlorový přípravek proti plísni 0,5l avokádo

    Fungispray bezchlorový přípravek proti plísni - moderní, bez obsahu chloru určený na likvidaci plísní. Ideální do interieru. Fungispray má výrazný likvidační, dlouhodobý účinek, méně zatěžuje lidský organizmus a nezapáchá. Netvoří solí, které vážou vodu. Použití v domácnosti i průmyslu. Přípravek proti plísni Fungispray bezchlorový ošetří různé materiály, nábytek i textilie. Nově s vůní avokádo.

  • Sleva 0% 
    18 ,- Kč

    Štětec plochý KLASIK EXTRA 1“ (25mm)

    Štětec plochý o velikosti 1“ (25 mm). Určený k nenáročným profesionálním a veškerým hobby aplikacím všech nátěrových hmot. Štětec plochý Klasik EXTRA je vyrobený z přírodní štětiny. Univerzální štětce pro kvalitní a rychlé nanášení syntetických nebo vodouředitelných lazur, laků, barev a také chemických přípravků.

  • 425 ,- Kč

    Sanatop Likvid Profi nátěr proti plísni v exteriéru 1l

    Sanatop Likvid Profi koncentrát 1:9 - 1:19 profesionální likvidační nátěr proti plísni, mechu v exteriéru staveb. Extra silný produkt je vhodný k mytí a čištění fasády, zámkové dlažby, čištění střech, zídek a jiných minerálních povrchů. Nátěr proti plísni nejnovějšího složení s velmi intenzivním účinkem, neobsahuje chlor ani těžké kovy. Aplikační roztok nepoškozuje životní prostředí. Sanatop Likvid Profi ošetří z 1l cca 100 - 200m2.

     

     

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043