Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Olej na dřevo Lignofix Teak 0,75l

Olej na dřevo Lignofix Teak 0,75l
 

Olej na dřevo - Lignofix Teak. Přírodní přípravek určen na nátěry všech dřevěných povrchů v exteriérech a interiérech. Olej na dřevo - Lignofix je vhodný na pergoly, ploty, zahradní dřevěný nábytek apod. Přípravek chrání dřevo před UV zářením, povětrnostními vlivy, zašpiněním a je voděodolný. Olej proniká hluboko do dřeva, je světlostálý, přetíratelný, zachovává přirozený vzhled a oživuje. Ochrana až 6 let!

 
Doporučená cena bez DPH : 272,5,- Kč
Doporučená cena s DPH : 329,- Kč
Dostupnost zboží: Skladem
Hmotnost: 0.85 kg
 
 
 

 Olej na dřevo Lignofix, přírodní, bezbarvý, s UV ochranou, voděodolný, balení 0,75l
 

Olej na dřevo Lignofix Teak. Nový přírodní přípravek ve formě oleje. Je vhodný pro dřevěné povrchy v exteriérech a interiérech, jako pergoly, ploty, zahradní dřevěný nábytek apod. Olej na dřevo Teak je určen na nátěry všech druhů dřeva. Proniká hluboko do dřeva a současně zachovává jeho přirozený vzhled, který oživuje. Chrání dřevo před povětrnostními vlivy, vodou, zašpiněním a proti UV záření. Jedná se o snadno obnovitelný materiál se snadnou aplikací. Olej na dřevo je světlostálý, lehce přetíratelný, s dobrou přilnavostí a pronikací schopností.

Směs přírodních rostlinných olejů. Ochrana až 6 let!

 




Spotřeba: 12-16 m2/l při jenom nátěru (doporučeny 2)

Balení 0,75 l: cca 9-12 m2 v jednom nátěru tj. 4,5-6 m2 při dvou nátěrech dle požadavku a savosti podkladu


Vzhled nátěru: bezbarvý, saténový mat


Způsob nanášení: Podklad musí být po letech zbroušený, suchý, čistý bez zbytků prachu. Výrony pryskyřic musí být odstraněny vymytím vhodnými rozpouštědly (např. nitroředidlem). Staré nátěry lazurovacích laků, emailů apod. musí být zcela odstraněny.
Vlhkost natíraného dřeva by měla být v rozmezí 10% - 12%. Po proschnutí prvního nátěru (doporučujeme cca 12 hodin) lehce přebrousíme povrch jemným smirkovým plátnem (150-180), abychom odstranili drobné jehličky dřeva a tím dostali dokonalejší povrch. Poté aplikujeme druhý nátěr. Je nutno dbát na rovnoměrnost nátěrů. Nevsáklý olej asi po 10 minutách setřít hadrem a nechat uschnout.

Ošetřený povrch je přetíratelný po cca 12 hod./20°C, plně zatížitelný po 48 hod./20°C. Aplikační rozmezí teplot pro nanášení je 5-35°C. Nejlepších výsledků však dosáhneme při doporučené teplotě 18-30°C a relativní vzdušné vlhkostí 65%. Při aplikaci je nutné chránit natírané plochy před přímým slunečním svitem a do úplného proschnutí před deštěm. Pomůcky okamžitě po skončení práce omýt technickým benzínem.


Skladovatelnost: 24 měsíců, výrobek nesmí zmrznout.


Ředění: Neředit, dodává se v aplikační konzistenci


Upozornění: Není určen pro styk s potravinami a pitnou vodou ani k nátěru hraček. K úpravě plísněmi a houbami napadeného dřeva doporučujeme nejprve ošetření biocidním přípravkem řady Lignofix - Ochrana dřeva.


Dostupná balení: 0,75 l

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 

Přiložené soubory zboží:

file Bezpečnostní list  

file Prohlášení o shodě  

file Technický list  

 

 
  • 348 ,- Kč

    Lignofix E – Profi hnědý 1kg

    Lignofix E Profi je inovovaná profesionální dlouhodobá ochrana dřeva, především nového, nabízející vysoký standard preventivního ošetření. Lignofix E Profi je vyráběn ve vysoké kvalitě, obsahuje množství účinných látek a stabilního barviva, což umožňuje jeho využití i ve specializovaných provozech na ochranu dřeva. Odolný vymývání. Koncentrát 1:9. Vydatnost balení 1 kg cca 50 m2.

  • Sleva 0% 
    22 ,- Kč

    Štětec plochý KLASIK EXTRA 1,5“ (38mm)

    Štětec plochý o velikosti 1,5“ (38 mm). Určený k nenáročným profesionálním a veškerým hobby aplikacím všech nátěrových hmot. Štětec plochý Klasik EXTRA je vyrobený z přírodní štětiny. Univerzální štětce pro kvalitní a rychlé nanášení syntetických nebo vodouředitelných lazur, laků, barev a také chemických přípravků.

  • 1 385 ,- Kč

    Lignofix Super bezbarvý 0,9kg

    Likvidace a následná dlouhodobá prevence biotických škůdců ve stavbě. Lignofix Super je silně koncentrovaný profesionální přípravek s širokým účinkem vhodný k sanaci již napadeného dřeva a zdiva. Lignofix Super má vysokou vydatnost při zachování účinku i rentability aplikace. Ideální pro specializované profesní firmy, ale také kutily s vysokými nároky na kvalitní ochranu dřeva. Koncentrát 1:19. Vydatnost balení 0,9 kg cca 95 m2.

  • 321 ,- Kč

    Vosk na dřevo Lignofix 0,20l

    Vosk na dřevo Lignofix. Přírodní přípravek určen na nátěr všech dřevěných povrchů v interiérech. Vosk na dřevo je velmi vhodný na starožitný nábytek, nábytek z měkkého dřeva apod. Proniká hluboko do dřeva a současně zachovává jeho přirozený vzhled, který oživuje. Přípravek chrání dřevo před zašpiněním a vodou. Vosk na dřevo Lignofix je světlostálý, lehce obnovitelný s jednoduchou aplikací.

  • 219 ,- Kč

    Napouštědlo na dřevo Lignofix 0,75l

    Napouštědlo na dřevo - biocidní přípravek. Dlouhodobá prevence proti dřevokaznému hmyzu, plísním a houbám. Vynikající penetrace na dřevo, sjednocuje savost podkladu, zlepšuje přilnavost a trvanlivost nátěrového systému, chrání před povětrnostními vlivy a stárnutím, zvyšuje životnost dřeva v interiéru i exteriéru. Napouštědlo na dřevo Lignofix je přetíratelné lazurami, laky, emaily, rychle zasychá.

  • 2 186 ,- Kč

    Napouštědlo na dřevo Lignofix 10l

    Napouštědlo na dřevo - biocidní přípravek Lignofix. Dlouhodobá prevence proti dřevokaznému hmyzu, plísním a houbám. Vynikající penetrace na dřevo, sjednocuje savost podkladu, zlepšuje přilnavost a trvanlivost nátěrového systému, chrání před povětrnostními vlivy a stárnutím, zvyšuje životnost dřeva v interiéru i exteriéru. Napouštědlo na dřevo Lignofix je přetíratelné lazurami, laky, emaily, rychle zasychá.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043