Pro přidání zboží do seznamu přání se musíte nejdříve registrovat a pak přihlásit.

Penetrační nátěr za snížených teplot Peneco Frost 5l

Penetrační nátěr za snížených teplot Peneco Frost 5l
 

Penetrační nátěr k aplikacím od -5°C. Určený jako první nátěr pod akrylátové barvy a omítkoviny, hydrofobizační a zpevňovací penetrační nátěr na beton. Peneco Frost je dodáván v aplikační formě. Balení 5l/cca 50-100m2.

NOVINKA  AKCE  Sleva 18% 
 
Původní cena s DPH: 439,-
Sleva: 18.31 %
Doporučená cena bez DPH : 296,13,- Kč
Doporučená cena s DPH : 358,- Kč
Dostupnost zboží: Nedostupné
Hmotnost: 5.00 kg
 
 
 

Penetrační nátěr za mrazu do -5°C, aplikační roztok pod akrylátové barvy, samostatně pro zpevnění a hydrofobizaci materiálů, balení 5l ošetří cca 50 - 100 m2.



Peneco Frost je akrylátová penetrace určena pro práci za nízkých teplot od - 5°C C jako první nátěr všech savých stavebních materiálů, které jsou následně upravovány například akrylátovými fasádními barvami, omítkovinami apod. Dodává se v aplikační konzistenci. Lze jej použít i samostatně pro zpevnění a zvýšení hydrofobity povrchu.

 

 


 

Příprava podkladu: Podklad musí být soudržný, nemastný, čistý, suchý, bez vodorozpustných solí. Nové omítky musí být vyzrálé v celé tloušťce. Staré nesoudržné nátěry je nutné odstranit. Všechny nenatírané povrchy důkladně zakrýt.

Ředění: Neředit - nátěr je v aplikační formě

Aplikace: Nanáší se v jedné vrstvě. Při teplotě vzduchu a podkladu 0°C a relativní vlhkosti 65% je penetrační nátěr přetíratelný po 12 hodinách. Minimální aplikační teplota je -5°C, maximální +25°C. Nátěr lze provádět pouze tehdy, není-li teplota podkladu a vzduchu nižší než -5°C.

Spotřeba: 0,1 – 0,2 l/m2 podle savosti podkladu. Skutečnou spotřebu je třeba zjistit předem na malém zkušebním vzorku
 

Možnosti nanášení: Válečkem, štětcem, stříkáním

Vzhled: Mléčně bílý

Složení: Vodná akrylátová disperze s přídavkem aditiv a glykolů

Skladovatelnost: 24 měsíců

Dostupné balení: 5l, 10l

 

 

Odeslání odkazu zboží na email známého

@

Systém odešle Vaši zprávu s odkazem vybraného zboží na Vámi zadaný email.

Komentáře lze přidávat jen po registraci a příhlášení uživatele. Toto opatření jsme zavedli z důvodu větší kvality a důvěryhodnosti komentářů.

 
@
@
 
 
 
 

Přiložené soubory zboží:

file Bezpečnostní list  

file Prohlášení o shodě  

file Technický list  

 

 
  • 1 648 ,- Kč

    Nátěr na skvrny - Ecolor Block Coat 12 kg

    Ecolor Block Coat je kvalitní izolační nátěr – barva k překrytí skvrn na stěnách a stropech v interiérech. Dobře kryje i původní válečkové malby nebo skvrny po zatečení vody. Izolační nátěr je velmi vhodný k následnému přetření malířskými barvami. Ecolor Block Coat je omyvatelný a jednoduše se aplikuje. Extra bílá barva.

  • 635 ,- Kč

    Fortesil Adhezní můstek 5kg

    Jednosložkový podkladový nátěr bez obsahu rozpouštědel. Adhezní můstek pro aplikace do interiéru i exteriéru na většinu savých i nesavých materiálů. Lze využít jako samostatný zpevňující a hydrofobizační nátěr. Adhezní můstek Fortesil v balení 5kg/cca 25-30m2.

  • Sleva 0% 
    690 ,- Kč

    Penetrační nátěr za snížených teplot Peneco Frost 10l

    Penetrační nátěr k aplikacím od -5°C. Určený jako první nátěr pod akrylátové barvy a omítkoviny, hydrofobizační a zpevňovací penetrační nátěr na beton. Peneco Frost je dodáván v aplikační formě. Balení 5l/cca 500-1000m2.

 

KOH-IN s.r.o.

Lipnická 5
75361 Hranice IV - Drahotuše

IČ: 26808889
DIČ: CZ26808889

Telefon: +420 774 404043